dilluns, 7 de febrer del 2011

Comunicat de suport d'Endavant -OSAN-

Jordi Absolució! Víctima d'abusos de la Guàrdia Urbana a Tarragona.

En Jordi, estudiant i militant d'Endavant OSAN és una persona involucrada en els moviments socials i polítics de la ciutat. Ha patit dues detencions i la justificació d'ambdues s'aguanta per un fil, acumulen un munt de mentides per part de la Guàrdia Urbana de Tarragona.

Des d'Endavant OSAN, volem mostrar tot en nostre suport al Jordi i a la campanya de suport que envolta aquest cas. A la ciutat de Tarragona existeix una estratègia de continuada criminalització i presecució de persones involucrades en moviments socials i anticapitalistes. Entenem que s'ha vulnerat reiteradament drets bàsics de ciutadanes de la ciutat i que és tracta clarament d'una persecució política.

Exigim l'absolució del Jordi i la depuració de responsabilitats dins l'Ajuntament de Tarragona i dins de la Guàrdia Urbana de la ciutat.

Aprofitem per estendre i donar suport a les convocatòries relacionades amb el cas i per això convidem a tots els ciutadans i ciutadanes a expressar el seu suport cap en Jordi a la concentració que es farà el dia 5 d'abril, el dia abans del judici, a les 19.00 davant l'Ajuntament de Tarragona.

Jordi Absolució! Aturem els abusos de la Guàrdia Urbana.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada